JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează un eveniment de brunch inedit în fiecare duminică

0
2144

JW Marriott a avut un an ocupat, cu lansări de hoteluri în Bucureşti, iar acum ne propune şi un brunch special în zilele de duminică. Noul concept de brunch va fi disponibil la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub numele de „Bubble on Sunday Sparkling Brunch”.

Acest eveniment se va întinde pe toate cele 3 restaurante ale hotelului şi lounge-uri: Cucina (The Italian Kitchen), JW Steakhouse şi Vienna Lounge. Brunch-ul va include preparate din multiple bucătarii internaţionale: sushi, mâncare indiană, mexicană, dar şi chinezească şi franţuzească. Va exista o zonă unde se vor găti peşte şi fructe de mare live, dar şi un „Cheese Lovers Station”. Este şi un segment pentru cei care vor prosciutto, bresaola şi alte mezeluri italieneşti, iar la staţia de carving găsiţi vită Angus.

Vânătorii de deserturi se vor îndrepta probabil şi spre fântâna cu peste 30 de kilograme de ciocolată, dar vor avea şi îngheţată thailandeză, atât de vânată la evenimentele street food de pe parcursul anului. Mai puteţi degusta şi celebrul JW Cheesecake şi o vată de zahăr regândită. În fiecare săptămână meniul va fi diferit, sub bagheta lui Nicolae Lică, Executive Chef. În ciuda acestui meniu eclectic, sărbătorile de iarnă îşi spun cuvântul, iar de Crăciun veţi găsi şi preparate tradiţionale româneşti.

În total peste 200 de preparate din toată lumea au fost confirmate. Preţul unui pachet de brunch ajunge de la 273 la 375 de lei, iar membrii programului de loialitate Club Connoisseur vor avea discounturi de până la 25%. JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 săli de conferinţă şi 6 restaurante şi lounge-uri diverse. A fost deschis în anul 2000 şi se află lângă Palatul Parlamentului.