Taco Bell a ajuns la Braşov; Iată unde poţi degusta un Crunchwrap Supreme

0
1357

După restaurantul deschis de Taco Bell la Ploieşti în octombrie, lanţul de restaurante cu specific mexican-american ajunge şi la Braşov. Sphera Franchise Group îşi extinde portofoliul şi pe 12 decembrie inaugurează restaurantul Taco Bell cu numărul 9 din România. Se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort şi are o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi.

Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă noi cu această deschidere. Braşovul este al şaselea oraş în care ajunge Taco Bell, iar restaurantul se află în zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, pe strada Zaharia Stancu, Nr 1. Restaurantul vine cu conceptul de bucătărie deschisă, care le prezintă curioşilor cum este pregătit fiecare taco, burrito sau quesadilla. Pe lângă spaţiile confortabile pentru clienţi există şi acces la Internet şi porturi USB.

Printre preparatele apreciate de la Taco Bell se numără Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme. În ziua inaugurării primii 100 de fani vor beneficia de o serie de surprize din cadrul experienţei Live Mas. Taco Bell a împlinit 2 ani de existenţă în ţara noastră în octombrie 2019. Prima locaţie a fost în Băneasa Shopping City şi a generat cozi ce au ţinut săptămâni bune.

Lucrurile s-au mai relaxat după deschiderea unui Taco Bell din Mega Mall şi apoi a venit şi cel din Park Lake. Taco Bell a fost şi primul restaurant care a implementat conceptul de free refill la noi, urmat ulterior de Burger King. Ca o constatare personală, aş zice că au cucerit segmentul de tineri, adolescenţi, liceeni, văzând cozile din Park Lake.