Kaufland anunță transparentizarea salariului brut de pornire și campania de brand de angajator „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”

0
490
Kaufland

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Kaufland România ne dezvăluie astăzi nou campanie de brand de angajator. Aceasta poartă numele „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU” și aduce în prim-plan o parte din angajații companiei. Permite o vedere în culisele Kaufland și odată cu această ocazie sunt anunțate și o serie de beneficii pentru angajați.

Printre acestea se numără transparentizarea salariului brut de pornire pentru rolurile de execuție, aspect care va fi menționat în anunțurile de angajare. Schimbarea se va petrece de la 1 octombrie și asta nu e tot. Pe microsite-ul cariere.kaufland.ro va fi introdus asistentul digital KALA care va susține candidații în accesarea informațiilor relevante despre companie. Acesta va ajuta pe cei interesați că aplice pentru un rol potrivit în cadrul echipei.

Campania o implică și pe campioana Cristina Neagu, recunoscută pentru performanțele din handbal. Aceasta a mers în magazinele Kaufland, în depozite și în sediul central pentru a-i cunoaște pa angajați pe selecta pe cei care zi de zi se implică, sunt responsabili și dau dovadă de spirit de echipă.

Video promo campanie Kaufland:

Noua campanie vrea să contribuie la o informare mai bună a potențialilor candidați prin intermediul chatbot-ului KALA și vine cu un mesaj de încurajare. Kaufland ține cont de echilibrul între viața personală și cea personală. Astfel oferă un program flexibil, timp liber, zile libere în funcție de vechime (oferite suplimentar) care pot ajunge până la 27 pe an.

Se oferă zile libere și pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive și beneficii de activități pentru timp liber. Există și extra beneficii pentru evenimente speciale (căsătorie, naștere/adopție, vouchere cadou pentru copii de Paște, 1 iunie, Moș Nicolae, pachete cadou, primă pentru recomandare angajați, reduceri la anumiți parteneri).

Ni se amintește faptul că în ultimii 6 ani consecutivi Kaufland a obținut titlul de Angajator de Top. Are și certificarea Inspiring Employer care atestă faptul că bunăstarea angajaților este prioritară în cadrul rețelei. Cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland sunt invitați să consulte oportunitățile disponibile de aici.