Nestlé a lansat în România ROASTELIER by NESCAFÉ; Soluția completă de prăjire a cafelei dedicată antreprenorilor

0
1301
ROASTELIER
Nestlé a lansat în România ROASTELIER by NESCAFÉ; Soluția completă de prăjire a cafelei dedicată antreprenorilor

Nestlé Professional, divizia Nestlé dedicată sectorului Out of Home, anunță astăzi că cea mai nouă soluție de prăjire a cafelei, ROASTELIER by NESCAFÉ, devine disponibilă și în România. Soluția simplifică arta prăjirii cafelei și o face mai accesibilă mulțumită tehnologiei INTELLIRoast și a unui sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei.

Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional – România, Bulgaria și zona Adriatică, a declarat:

„După lansările ROASTELIER™ în țări ca Grecia, Japonia, Italia, sau țările din nordul Europei aducem acum această soluție și în România. În ultimii ani, am observat o creștere pe piața cafelei și vrem să facem acest domeniu mai accesibil atât pentru antreprenori, cât și pentru clienții acestora, care se vor putea bucura de o cafea premium în locațiile lor preferate. Ne dorim ca ROASTELIER™ by NESCAFÉ® să fie următorul pas în domeniul cafelei pentru cei care vor să facă trecerea de la o simplă cafenea către o prăjitorie în toată regula și să își diversifice sursele de venit. Suntem convinși că expertiza noastră, împreună cu pasiunea lor, vor da naștere la blenduri de cafea de cea mai bună calitate și că, astfel, vom contribui împreună la dezvoltarea acestui segment”

Consumatorii vor putea accesa prin intermediul acestei soluții o selecție de cafele Arabica de top, din întreaga lume. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi consumatate ca atare, dar pot fi și personalizate pentru a crea un blend unic.

Pe lângă accesul la tehnologia INTELLIRoast, antreprenorii vor beneficia de sesiuni de training susținute de experții ROASTELIER™ by NESCAFÉ®, dar și de servicii personalizate – acestea vor putea fi accesate prin intermediul platformei Nestlé Professional, iar clienții se vor bucura de sprijin la fiecare pas al călătoriei pentru transformarea cafenelei într-o experiență ROASTELIER™, deblocând în același timp noi fluxuri de venit pentru afacerile lor.