Kaufland îşi deschide restaurant pop-up la Bucureşti, cu meniu gourmet

0
3266

Lanţul de restaurante Kaufland a inaugurat în această săptămână primul său restaurant de tip pop-up. Acesta se află în Bucureşti, în zona Pipera şi are un meniu gourmet conceput de chef Samuel Le Torriellec. Locaţia va fi funcţională preţ de 2 luni, între orele 12:00 şi 15:30 la prânz şi de la ora 19:30 pentru cină.

Restaurantul se găseşte la Si Lounge, pe strada George Constantinescu nr 2-4, fiind deschis între 26 martie şi 20 mai 2018. Meniruile sunt fixe sau a la carte, dedicate pentru prânz sau cină. Clienţii pot degusta preparatele de luni până sâmbătă la orele mai sus menţionate. Găsesc în meniu supe, sote de ciuperci cu ierburi, dar şi preparate gourmet din caracatiţă, tartă de somon cu avocado sau risotto cu păstrăv.

Kafta de vită cu orez, coastele de porc BBQ sau tartele Tatin sunt de asemenea pe listă. Viţelul cu sos gorgonzola va fi de asemenea apreciat pentru frăgezime, iar la desert putem încărca Creme Brulee sau tartele cu fructe. Preţurile pornesc de la 4 lei (supa zilei) şi ajung la zeci sau sute de lei pentru preparatele mai complexe. Toate sunt pe bază de ingrediente Kaufland, la preţ de retail. Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane şi are şi parcare.

Trebuie specificat că puteţi mânca aici doar cu rezervare înainte.