KFC inaugurează primul său restaurant Drive-Thru din Bistriţa; Iată unde se află

2063

KFC a anunţat în această săptămână inaugurarea unui nou restaurant de tip Drive-Thru în ţara noastră, iar acesta se află la Bistriţa. Investiţia a fost de 800.000 de euro în această locaţie, iar acesta este primul Drive-Thru din localitate.

Se află în parcarea centrului comercial B1 Retail din oraş şi are o suprafaţă de 325 de metri pătraţi. Prin această lansare, KFC ajunge la 72 de restaurante în ţara noastră. Designul locaţiei este unul specific brandului american şi este echipat conform standardelor internaţionale KFC. 68 de locuri se află la interior, dar există şi o terasă exterioară spaţioasă.

Cine este curios să încerce sandwichuri din gama „CEVA” sau „ALTCEVA” va găsi acest Drive Thru pe Calea Moldovei, nr 404A în Bistriţa. Programul de funcţionare este între ora 07:00 şi 24:00. 50 de locuri de muncă noi au fost înfiinţate odată cu apariţia acestui restaurant, cu posturi ca lucrător bucătărie şi casier puse la bătaie. Angajaţii pot alege un program de 8, 6 sau 4 ore pe zi

KFC a avut un început de an fructuos la noi, inaugurând un nou restaurant în Auchan Drumul Taberei în Bucureşti, dar şi o locaţie Drive-Thru tot în Capitală. Tot la început de an inaugura şi primul său restaurant din Botoşani, cu sistem de comandă fusion.