KFC va inaugura o nouă locaţie drive-thru în Bucureşti: investiţie de un milion de euro

0
3098

Creşte numărul de locaţii KFC drive-thru din România şi din Bucureşti, lanţul celebru pentru puiul său prăjit cu arome pregătindu-se de o nouă inaugurare. Noua locaţie se deschide în Bucureşti şi a necesitat o investiţie de 1 milion de euro.

Cu această ocazie lanţul de restaurante a ajuns la 70 de unităţi pe plan naţional, iar în Bucureşti este la cota de 28 de unităţi. Noul drive-thru va fi KFC Olteniţei, care va aborda un design inedit, cu un interior definit de „energia specifică brandului”, dar şi integrat în contextul urban. Ocupă 320 de metri pătraţi această locaţie şi are şi terasă exterioară.

Restaurantul KFC Drive Thru se află în sectorul 4 al Capitalei, pe Şoseaua Olteniţei, nr 85, ceea ce înseamnă că e aproape de mallul Sun Plaza. Generează 60 de locuri noi de muncă şi oportunităţi de angajare şi pentru cei fără experienţă. Avantajul acestui restaurant este că va fi deschis 24 din 24 de ore, după modelul locaţiei din zona Iancului, în Bucureşti.

KFC s-a extins masiv în România, cu restaurante în Bucureşti, Timişoara, Arad, Botoşani, Oradea, Suceava, Piteşti şi Braşov. Lanţul mai are şi două restaurante la Chişinău.