KFC lansează Christmas Bucket-uri în ediţie limitată, personalizate pentru fiecare ţară

0
3239

Ca în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, KFC vine în întâmpinarea fanilor săi cu noi Christmas Bucket-uri. E vorba despre ediţii personalizate de KFC Buckets, speciale pentru fiecare ţară. KFC România a implementat un design special plus reclame noi, pe care le vedeţi mai jos.

Bucket-ul KFC de Crăciun pentru piaţa din România este unul dedicat sărbătorilor româneşti. Merge pe ideea mamelor care au o măiestrie deosebită în bucătărie şi sunt 3 spoturi, pentru fiecare „mamă”. Astfel avem un Christmas Bucket gătit de mama Viorica, Livia şi Mirela.

Meniul ar fi gătit de aceste mame, folosind celebra reţetă a colonelului Sanders şi include două bucăţi de pui Kentucky, şase Hot Wings şi patru Crispy Strips.

Sunt incluse şi două porţii medii de cartofi şi două salate Coleslaw. Şi alte ţări au bucket-uri inedite, precum cel din Turcia, care are imprimată o urare rostită în noaptea de revelion, „Multu Yillar!”, care înseamnă „Un an nou fericit!”. În Japonia bucket-urile primesc un design inedit, care inspiră Crăciun şi o atmosferă festivă.

În Africa de Sud bucket-urile sunt decorate cu obiecte de decor croşetate sub formă de imprimeu. La noi s-a mers pe ideea mâncării „ca la mama acasă”, pentru că de Crăciun toţi studenţii se întorc în oraşele de baştină pentru a savura mâncarea mamei de exemplu. Iar KFC a încercat să ne apropie de figura maternă.