KFC lansează meniul KFO, care include o dronă integrată în ambalaj (Video)

0
2433

KFC nu e deloc străină de artificii de PR, având la activ un smartphone cu branding propriu şi o campanie pe Facebook cu Fuego în prim plan. Cel mai nou artificiu de gen vine de la KFC India, care a lansat meniul capabil să se transforme în dronă. Poartă numele de KFO, care înseamnă „Kentucky Flying Object” şi aflaţi mai multe detalii mai jos.

În primul rând este un meniu în ediţie limitată, disponibil doar în India şi doar pe 25 şi 26 ianuarie. Clienţii care cumpără un meniu special Smoky Wings vor găsi în cutia lor şi componentele unei drone. Acestea se asamblează în regim DIY, cu un ghid publicat aici. Drona se conectează la smartphone via Bluetooth şi poate fi controlată de pe telefoanele cu Android şi iOS.

Ambalajul este unul hip şi cool, dar formatul de cutie dreptunghiulară şi roşie trademark KFC e păstrat. După ce cumpărătorul a terminat de savurat aripioarele, el poate desface cutia şi găsi placa de bază, LED-uri, elice şi bateria dronei. Din ce văd elicele sunt integrate deasupra, aplatizate, iar alte componente mecanice se află la interior, lateral şi în zona inferioară a cutiei.

Odată asamblată mini drona, cu tot cu cele 4 motoare şi elice aceasta va avea nevoie de 30 de minute de încărcare şi e recomandat să fie folosită atunci când nu e vânt foarte puternic afară.