KFC a anunţat lansarea unui proiect cunoscut drept „Bucătărie pe bune”, care le permite fanilor puiului prăjit să viziteze bucătăriile restaurantelor KFC. Astfel vor vedea echipele de bucătari la treabă şi lua contact cu ingredientele folosite pentru Crispy Strips, aripi picante, salate coleslaw şi altele de gen.
Vizitele se desfăşoară pe parcursul a 3 săptămâni, în zilele de 12 mai, 19 mai şi 26 mai, între orele 10:00 şi 12:00. Cei care sunt curioşi care sunt ingredientele speciale KFC se pot înscrie pentru vizite pe platforma dedicată #Bucatariepebune. Evident, totul în limita locurilor disponibile. KFC are peste 20 de ani de existenţă în România şi doreşte să se apropie de fanii săi prin acest proiect.
Doreşte şi să creeze o imagine de transparenţă, de altfel văzută în ultima vreme la tot mai multe lanţuri americane. La Taco Bell spre exemplu bucătăria e deschisă, cu geamuri transparente şi poţi vedea angajaţii cum pregătesc taco sau burrito. Revenind la vizitele KFC, acestea se vor desfăşura exclusiv la locaţii din Bucureşti. Cei care vor să participe trebuie să completeze formulare pe platforma dedicată.
10 dintre restaurantele din Bucureşti sunt incluse în proiect. KFC s-a extins semnificativ în ultimul an, inaugurând locaţii noi Drive-Thru în ţară şi în Capitala şi operând şi unităţi în Italia.