KFC lansează serialul Social Me, despre social media şi adolescenţi

2
3869

În România avem puţine seriale de calitate, mai ales din rândul celor adresate tinerilor. Cel mai nou proiect de gen vine de sub aripa KFC şi se numeşte „Social Me”. Este o producţie despre o tânără care e dependentă de social media şi care încearcă să fie mai „pe bune”.

Actriţă principală este Ana Maria Guran, pe care o ştim din excelentul film „Lumea e a Mea”. Tânăra primea în 2016 premiul pentru tânără speranţă şi o nominalizare pentru „cea mai bună actriţă”. Studentă la UNATC, Ana Maria Guran este actriţă de scenă şi film şi a debutat în 2016 în rolul Larisei din „Lumea e a Mea”. Chiar şi la 2 ani distanţă, tânăra primeşte tot roluri de adolescentă şi liceeană, datorită fizionomiei tinereşti.

KFC s-a poziţionat ca brand al tinerilor în ultimii ani, „furând” aerul de cool de la McDonald’s. Cu campanii de promovare cu „pui pe bune”, cu geniaaă campanie în care îi dădeam de lucru lui Fuego sau ideea de „ALTCEVA sau CEVA”, e clar în ce direcţie merge lanţul puiului prăjit. Să vă mai amintesc şi de campania cu „Nu e panică man”, expresie clar aparţinând de slang-ul celor sub 20 de ani?

De această dată abordează ideea unui serial modern, dependenţa de social media, o actriţă foarte promiţătoare în ceea ce ar putea fi cel mai mare serial fenomen adolescentin de la Lala Band şi Pariu cu Viaţa încoace. Toate din 12 iulie, vizionabile pe pagina de Facebook KFC, pe canalul YouTube sau pe contul de Instagram TV.

KFC – SOCIAL ME

“Dacă like nu e, nimic nu e!” Bine ai venit în lumea lui SOCIAL ME, unde totul e fake-uit, nimic #pebune. Din 12 iulie.

Publicată de KFC pe Joi, 5 Iulie 2018