Uber Eats renunţă la taxa de livrare pe durata verii; Iată cum a mers serviciul în prima lună în Bucureşti

0
1267

Uber Eats a împlinit în aceste zile o lună de existenţă pe piaţa locală, ocazie cu care aflăm cum arată statisticile acestui serviciu, dar avem şi o ofertă specială. Se pare că pe perioada verii Uber Eats a decis să elimine taxa de livrare. Avem mai multe detalii mai jos.

E vorba despre taxa de livrare de 7.5 lei, care va dispărea pe parcursul verii. Pentru a beneficia de livrare gratuită la comenzile plasate până pe 31 august, utilizatorii trebuie să introducă în aplicaţie codul promoţional VARA2018. Astfel vor putea savura cei mai buni burgeri, noodles sau gofre fără să plătească extra. Nu e prima promoţie şi oferta Uber de gen, existând campanii de reduceri şi cupoane până acum primite de utilizatori.

După prima lună de disponibilitate a serviciului în Capitală aflăm şi câteva statistici. Cea mai amuzantă e cea care indică faptul că o persoană a comandat 26 de feluri de mâncare pe un singur bon, probabil la o zi de naştere în corporaţie. Cele mai populare feluri de mâncare comandate ar fi shaorma de pui la lipie, Adana kebab şi gogoşile de casă, iar cea mai populară băutură a fost Coca Cola.

Iată cum arată şi top 5 restaurante în preferinţele utilizatorilor:

  1. Aria Gourmet
  2. Burger Van Bistro
  3. Divan Express
  4. King Rolls
  5. Nicolai

Aflăm şi că timpul mediu de livrare a unei comenzi este de 39 de minute, iar recordul pentru cel mai scurt timp în care o livrare a ajuns la destinaţie este de doar 5 minute şi 45 de secunde. Uber Eats se află în acest moment în peste 200 de oraşe de pe glob şi 30 de ţări din toată lumea.