KFC vine la munte! Deschide un restaurant la Sinaia

0
242

KFC își extinde prezența în zona montană a României și plănuiește să deschidă o unitate la Sinaia. De fapt, restaurantul e deja gata, așa cum se vede din poză și este fructul unei investiții de 1 milion de euro.

Aceasta este a patra deschidere de restaurant KFC din 2024 și se află într-o destinație turistică populară. Fluxul de vizitatori din Sinaia sare de 200.000 pe an. Noua locație este una de tip drive-thru și se află în centrul comercial Sinaia Plaza, pe Calea Brașovului, nr. 50-52. Are o suprafață de 320 de metri pătrați și oferă 54 de locuri la interior și 44 de locuri pe terasă.

Designul este optimizat pentru eficientizarea fluxurilor operaționale. Include meniuri digitale aproape de kioskuri de comandă, spre exemplu. Programul său de funcționare este între 08:00 și 23:45 pentru servirea în restaurant, în vreme ce linia de drive-thru și serviciul de takeaway sunt deschise 24 din 24. În restaurant veți găsi ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și ofertelor, atât la interiorul noului stabiliment, dar și în zona de drive-thru.

Există și conceptul de free refill aici, cu posibilitatea de a-ți umple paharul de câte ori vrei. Plus opțiuni multi-channel, încât să poți consuma bunătățile în restaurant, să alegi takeaway sau să comanzi aproape de locație și să le ridici apoi. KFC a creat 40 de locuri noi de muncă prin această deschidere. Salariul net pornește de la 3100 de lei.”