La Pescaderia By Aioli lansează serviciul Pescaderia 90 de minute

0
216

La Pescaderia by Aioli, una dintre cele mai cunoscute pescării din Bucureşti şi Ilfov a lansat un serviciu de livrare rapidă. Se numeşte „Pescaderia 90 de minute” şi pune la dispoziţie peste 30 de specii de peşti şi fructe de mare proaspete, aduse direct din porturile din Spania, Croaţia, Franţa, Maroc şi Constanţa. Ele ajung la clienţi în maximum 90 de minute de la plasarea comenzii.

Serviciul a fost de asemenea integrat în Tazz by eMAG în categoria „Market”, cu livrare din 5 locaţii: Băneasa, Pipera, Piaţa Gemeni, Cobălcescu şi Piaţa Vitan. Pentru finalul de an, La Pescaderia by Aioli estimează o creştere a comenzilor cu 50%, iar cifra de afaceri este estimată la 2 milioane de euro pentru 2021. Aflaţi şi că produsele vor fi vidate şi transportate în cutii izotermice biodegradabile, iar peştele crud şi proaspăt va fi curăţat, porţionat şi livrat în funcţie de preferinţele clientului (cu piele, fără piele, eviscerat, fluture pentru cuptor şi altele).

Puteţi solicita şi ca peştele să fie gătit după reţetele marca Pescaderia by Aioli şi preparatele se pot apoi ridică în regim Take Away sau consumate pe terasa restaurantului din locaţia aflată în Pipera Plaza, Şoseaua Nordului nr. 14 Voluntari.

La aproape 2 ani distanţă de la debutul Pescaderiei by Aioli, serviciul este bine pus la punct, acoperind Capitala cu toate sectoarele şi localităţile din jur. În ofertă se află biban, barbun, somon sălbatic, hamsii, calcan, iar aceştia sunt peştii care se comandă cel mai des în Bucureşti. La capitolul fructe de mare au succes stridii, creveţi, midii şi caracatiţă. Comanda medie are o valoare de 120 de lei, dar sunt şi comenzi extravagante.

Un client special din Pipera a comandat tartar de Carabinero, cel mai scump crevete din lume, care costă 150 de euro kilogramul, alături de peşte San Pedro, care costă 80 de euro kilogramul. Cel mai mare şi scump peşte a fost livrat tot în Pipera, un Dentex de 11 kilograme, cu preţ de peste 700 de euro.

Pentru finalul acestui an, La Pescaderia by Aioli estimează o creştere a comenzilor cu 50%, iar cifra de afaceri estimată pentru 2021 este de 2 milioane de euro. În noiembrie se va deschide o nouă pescărie la Corbeanca, pentru a face faţă cererii. În primăvara lui 2022 va avea loc şi o extindere naţională, la Cluj, Iaşi, Constanţa. Detalii şi comenzi aveţi aici.