Lanţul de magazine Froo a ajuns în România; Unde se află primele magazine din Bucureşti?

0
352

Polonezii de la Zabka au intrat în România şi au început să deschidă primele magazine Froo de la noi. E vorba despre 3 magazine deocamdată, iar conceptul este de mâncare sănătoasă şi accesibilă. Primul magazin s-a deschis la Piaţa Progresul, aşa cum aflăm de la bf.ro.

Alte două magazine au fost deschise pe Liviu Rebreanu şi pe Calea Moşilor. Magazinele au program de funcţionare zilnic, de la 7 la ora 22:00 şi includ aparate pentru reciclarea sticlelor. Zabka mai pregăteşte şi alte unităţi în Pantelimon, pe Mihai Bravu, 13 Septembrie, Iuliu Maniu nr. 7. Acesta din urmă va fi chiar un magazin flagship.

Zabka se axează pe conceptul de magazine de proximitate şi catering dietetic. Găsiţi în magazinele sale Froo mâncare pentru prânzuri pe fugă, idei pentru cine sănătoase, dar şi snacks-uri calde. Sunt şi băuturi răcoritoare şi cafea de calitate. Froo vrea să fie un soi de „pit stop urban”. Printre cele mai atractive preparate de la zona de bistro Froo sunt nuggets, hot dog, panini, cartofi prăjiţi şi alte snacks-uri calde.

Clienţii pot savura de asemenea o cafea aromată, din boabe Arabica certificate Rainforest. Froo are şi branduri proprii, precum Barefruit pentru sucuri naturale şi Tommy Bites pentru sandvişuri sanastoase. Găsiţi aici o hartă a magazinelor Froo.