Lay’s continuă să inoveze şi să lanseze noi arome de chipsuri, de această propunându-ne o aromă pe care o asociem cumva iernii. E vorba despre supă de roşii cu brânză la grătar. Avem de-a face cu o ediţie limitată, despre care avem mai multe detalii mai jos.
Lay’s a mai încercat combinaţii inedite şi aici amintim Fried Green Tomatoes sau Crispy Taco. Eu când aud de combinaţia între brânză şi supă de roşii, mă gândesc imediat la supa cremă de roşii cu brânză feta şi popcorn de la Pizza Hut. Pare genul de mâncare de răceală, care îţi ia boala cu mâna. Brânza la grătar e genială mai ales dacă e halloumi, dar cred că aici o să avem ceva mai generic.
O pungă o să coste 3.49 dolari pentru noua aromă de chipsuri şi americanii şi britanicii vor beneficia de această noutate de pe 21 octombrie. Dacă are succes va ajunge şi în colţul nostru de Europa. Tot pe 21 octombrie Lays începe şi un concurs, care are ca premiu pungi de chipsuri pe un an întreg. Tot ce trebuie să faci e să realizezi o poză cu tine cu noua pungă Lays şi să o postezi pe GottaHaveLays.com.
200 de câştigători vor fi aleşi. Vă reamintesc şi că am scris despre punga cu design nou Lays relativ recent, drept o nouă abordare în istoria companiei, după o lungă perioadă de branding neschimbat. Cât despre aromele Lay’s, printre cele mai trăznite din ultimii ani sunt Cheddar Bacon Mac & Cheese, Fried Pickles with Ranch şi Crispy Taco. Eu sunt genul care preferă totuşi smântână şi ceapă ca aromă Lays, dar şi variantele la cuptor.