LEGAT1903, un restaurant fancy din Belgrad, Serbia; Iată ce am degustat!

0
962

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! Sunt în ziua cu numărul trei în Belgrad așa că m-am gândit să iau cina într-un restaurant mai fancy, așa că am intrat frumos pe ghidul Michelin și am dat de Legat1903.

LEGAT1903

Ajuns la restaurant, m-a impresionat design-ul interior și faptul că am fost asaltat de către toți ospătarii din incintă. După ce m-am instalat pe terasă, am inspectat puțin meniul și am rămas la cel de degustare, care constă în patru feluri de mâncare plus desert.

La gustarea rece am primit un fel de aspic din iepure, cu o spumă din brânzeturi și o frunză de salată. Mi-a plăcut la acest preparat faptul că iepurele s-a simțit intens prin faptul că a fost tăiat mai grosier și plaiting-ul.

În mare parte parte preparatul a fost echilibrat la gust, gătit corect, dar nu a fost în totalitate pe gustul meu. La gustarea caldă a venit ceva ce-mi place foarte mult, un foie gras pe o brioșă făcută în casă și piure de măr.

Acest preparat mi-a plăcut destul de mult pentru că este o combinație perfectă pentru foie gras, iar totul a fost de nota zece. După ce am terminat cu acest preparat am început să simt un miros de demi-glace, și așa a și fost.

Am primit un obrăjor de vită cu sos demi-glace, paste făcute în casă, mazăre și brânză. Ce am apreciat la acest dish a fost combinație de brânză cu obrăjor. Despre ultimele preparate vă las să-mi vedeți reacția în clip. Per total am fost extrem de mulțumit, și îți recomand cu drag acest restaurant.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: http://www.legat1903.com/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/LEGAT1903
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/legat1903/
🟡 ADRESĂ: Jasenička 7, 11000 Beograd, Srbija
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/JVo5tyKXhwpKASpQ7
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +381 63 19 03 003

#Restaurant #LEGAT1903 #Belgrad

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239