LIDL îşi închide magazinele mai devreme pentru a face economie la curent; Află la ce oră se închid

0
429

Dacă în restul Europei se iau măsuri pentru reducerea consumului de energie electrică, inclusiv tăierea iluminatului monumentelor, ei bine au început măsuri de genul şi la noi. Hypermarketurile din România vor începe să închidă mai devreme, iar LIDL este primul care anunţa măsuri de acest gen.

Aflăm şi că IKEA, Kaufland şi LIDL şi-au închis parcurile de încărcare gratis pentru maşinile electrice. Cât despre închiderea şi deschiderea LIDL, aceste magazine vor fi deschise cu 30 de minute mai târziu faţă de programul actual şi se vor închide cu o oră mai devreme, asta de luni până vineri. În weekend vor deschide cu 30 de minute mai târziu şi vor închide cu 2 ore mai devreme. Iată noul orar:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00

O excepţie este magazinul LIDL din Medgidia, Strada Independenţei, Nr 12, care îşi păstrează programul actual de duminică (08:00 – 18:00). Se discută în aceste zile la nivelul Asociaţiei Marilor Retaileri cu privire la aceste reduceri de program, care s-ar putea aplica şi la alte hypermarketuri sau supermarket-uri. LIDL are alimentare de la Electrica Furnizare şi are un preţ mare, neplafonat de către autorităţi. Caută acum un alt furnizor, cu preţ mai atractiv.