McDonald’s a deschis un nou restaurant în zona Piaţa Progresul din Bucureşti

0
2138

McDonald’s continuă extinderea în ţara noastră, iar Premier Restaurants România, operatorul acestui lanţ tocmai a deschis o nouă unitate. Aceasta se află în zona Piaţa Progresul, iar restaurantul de tip in store creează 50 de locuri de muncă şi vine în urma unei investiţii de 5 milioane de lei.

Restaurantul amplasat pe Şoseaua Giurgiului şi are o suprafaţă de 590 de metri pătraţi. Pune la dispoziţie 107 locuri la interior şi 68 de locuri pe terasă, are şi o cafenea McCafe, dar şi o cameră pentru petreceri tematice şi aniversări. Unitatea promovează sistemul Experience of the Future şi le permite clienţilor să comande produsele preferate folosind kiosk-urile digitale, unde vă puteţi personaliza comanda şi plăti cu cardul, sau puteţi opta pentru plata cash, la casa de marcat.

Avantajul acestor kiosk-uri e că pe măsură ce completaţi comanda via touchscreen, ea deja începe să fie pregătită în bucătărie. Odată cu această inaugurare există 42 de restaurante în care s-a implementat sistemul Experience of the Future. Pe termen lung se doreşte implementarea sa în toate restaurantele din România. În ciuda faptului că am menţionat numărul de scaune de la interior, în această perioadă clienţii pot doar lua la pachet comanda, sau servi preparatele pe terasă.

Se respectă astfel normele impuse pe timp de pandemie. McDonald’s are un total de 85 de restaurante în în România, în 26 de oraşe şi o echipă totală formată din 5500 de angajaţi. Premier Restaurants mai pregăteşte cel puţin încă două deschide de restaurante în acest an.