Kaufland relansează conceptul de restaurant Pop-Up în aer liber; Iată unde îl găsiţi

0
1243

Kaufland România a anunţat vineri, pe 5 iunie că a redeschis restaurantul său pop-up, aflat în zona Pipera din Bucureşti. E vorba despre un restaurant concept, care se axează pe experienţa de fine dining şi preparate gourmet, la preţuri accesibile. Evident toate adaptate la cerinţele actuale de siguranţă legate de pandemie.

Restaurantul este deschis într-o variantă sezonieră şi ocupă o terasă cu dimensiuni generoase, de peste 2200 de metri pătraţi. Capacitatea este de 120 de locuri, iar restaurantul va fi deschis toată vara, mai precis între 6 iunie şi 30 august 2020. Îl găsiţi pe terasa Si Lounge din Bucureşti, zona Pipera, strada George Constantinescu nr. 2-4. Chef Samuel Le Torriellec se află în spatele acestor preparate speciale, dar la preţ accesibil.

Clienţii vor achita practic doar ingredientele, provenite din magazinele Kaufland. Există multiple meniuri, pentru prânz, cină, mic dejun sau a la carte. Vor exista şi seri tematice, spre exemplu miercuri sau sâmbătă este Grill Night, iar joi şi duminică este Sea Food Day. Atmosfera este animată de DJ rezidenţi, iar o zi pe săptămână vor avea loc şi concerte cu artişti locali. Programul este următorul: de luni până vineri, restaurantul funcţionează între 12:00 şi 22:00, iar în weekend de la 11:00 la 22:00.

Plata se face doar cu cardul, meniurile sunt doar pe tabletă şi totul este dezinfectat periodic. Sunt dispensere de măşti şi cu dezinfectant la fiecare masă. Mesele au capacitate de 4 persoane şi sunt separate de plante naturale de minim 1.5 metri şi plexiglass. Accesul spre toalete este administrat printr-un people counter special, prin care se evită supra aglomerarea. Recent Kaufland a deschis un nou magazin în Bucureşti, pe Bulevardul Theodor Pallady, iar în ultimul an a inaugurat un parteneriat cu Glovo pentru livrări.