McDonald’s aduce bacon-ul peste cartofii săi legendari

0
1628

Un studiu recent al celor de la McDonald’s a arătat că un cuvânt cheie domină menţiunile de pe platformele online din SUA. E vorba despre „bacon”, care tot apare în State şi este onorat de noile specialităţi de la Mc. Aceştia au decis să aducă baconul şi peste cartofii prăjiţi şi bacon extra la burgeri.

Ca atare au apărut Cheesy Bacon Fries, derivaţi din acele variante cu sos barbecue sau cu guacamole pe care le-am avut şi noi în ţară. Începând de pe 30 ianuarie, clienţii McDonald’s din State vor putea comanda o porţie de Cheesy Bacon Fries. Nu e greu de dedus ce se petrece de fapt: se ia porţia de cartofi şi se topeşte peste ea cheddar, apoi se adăugă bucăţele de bacon.

Pe lângă acest preparat va fi lansat şi un Big Mac Bacon Burger, dar şi un Quarter pounder Bacon Burger. Culmea e că studiile recente arată că baconul şi ouăle la micul dejun sunt mai sănătoase pentru tine decât cerealele cu mult zahăr şi laptele. McDonald’s a testat deja Cheesy Bacon Fries în Hawaii, California de Nord şi sediul global din Chicago în 2018. Urmează acum lansarea în toate statele din SUA şi speram să ajungă şi la noi.

Bacon power!