McDonald’s deschide un nou restaurant în Mega Mall Bucureşti, ajunge la 70 de unităţi în România

0
4096

McDonald’s a ajuns la 70 de restaurante în ţara noastră odată cu inaugurarea locaţiei sale noi din Mega Mall, în Bucureşti. Până acum exista un restaurant McDonald’s imediat lângă acest mall, în zona cunoscută ca Electroaparataj, dar acum există o unitate şi în incinta mallului.

Deschiderea a avut loc pe 10 noiembrie, restaurantul servind clasicele produse precum hamburgeri, cheeseburgeri, cartofi prăjiţi, răcoritoare, dar şi preparatele localizate, precum ciocănelele sau plăcinta cu brânză. Investiţia a fost de 2.5 milioane de lei pentru această deschidere şi au fost create 50 de locuri noi de muncă. Odată cu acest debut a fost inaugurat şi un sistem nou de operare, care eficientizează operaţiunile din bucătărie, dar şi cele de comandă şi servire.

Începând cu anul trecut McDonald’s face parte din grupul Premier Capital, partener de dezvoltare al lanţului McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 138 de restaurante în zone urbane importante, peste jumătate dintre acestea incluzând şi McDrive şi cafenele McCafe. În România McDonald’s are 70 de restaurante deschise în 21 de oraşe.

Numărul total de angajaţi este de 5000, iar restaurantele primesc zilnic peste 200.000 de clienţi.