Pizza Hut debutează în Galaţi cu un prim restaurant în Shopping City Galaţi

0
2768

Lanţul de pizzerii Pizza Hut debutează în oraşul Galaţi, ajungând la 22 de locaţii în Bucureşti şi ţară. Investiţia pentru noul local a fost 430.000 de euro, iar rezultatul este un restaurant cu spaţiu de 320 de metri pătraţi (inclusiv terasa interioară).

Începând cu primăvara lui 2018 Pizza Hut Galaţi va avea şi o terasă exterioară cu o suprafaţă de 75 de metri pătraţi. Odată cu deschiderea noii locaţii au fost generate 35 de locuri noi de muncă. Cei care vor să încerce varietăţile de pizza, salată şi paste ale noului Pizza Hut, îl găsesc în incinta Shopping City Galaţi, etaj 1, pe Bulevardul George Coşbuc la numărul 251.

Despre această inaugurare a vorbit şi Monica Eftimie, Chief Marketing Office Pizza Hut. Iată ce a declarat:

„Suntem mereu în căutare de noi oportunități de extindere pentru Pizza Hut deoarece brandul se află într-o continuă dezvoltare. De această dată, ne-am îndreptat atenția către zona de sud est a țării unde am identificat un real potențial, dar și un interes ridicat din partea fanilor pentru produsele Pizza Hut.

Începând de astăzi, locuitorii orașului aflat la Dunăre pot degusta preparatele delicioase de la Pizza Hut și se pot bucura de rețetele inovatoare din meniul nostru variat atunci când își vor dori să ia masa în oraș, cu prietenii sau cu familia.”

Pizza Hut se află în România din anul 1994, odată cu deschiderea primul restaurant aflat în Bucureşti, Calea Dorobanţilor. Exista o tendinţă de extindere la nivelul întregii reţele, astfel că Grupul Sphera, care deţine Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC şi Taco Bell are intenţia de a deschide 23 de unităţi noi sub cele 3 branduri în 2018. Grupul s-a listat la bursă recent şi doreşte atingerea unui număr de până la 240 de restaurante până în 2022.