McDonald’s lansează băuturile de Crăciun ediţia 2018

0
2900

Nu doar la Starbucks, Second Cup sau Costa puteţi găsi băuturi delicioase cu tematică de Crăciun sau Halloween. McDonald’s tocmai a lansat în Marea Britanie gama de băuturi din colecţia Crăciun 2018. E vorba despre Toffee Latte, Millionaire’s Latte şi Hot Chocolate.

Millionaire’s Latte este un pic peste preparatele obişnuite McCafe şi aduce o combinaţie dintre un shot mare de espresso, lapte la abur, sirop cu aromă de caramel şi biscuiţi, plus un topping de ciocolată şi caramel. Preţul este de doar 2 lire sterline adică 10 lei practic, deci mai accesibil decât preţurile Starbucks, cel puţin pentru cantitatea Medium.

Noile băuturi de Crăciun se servesc în pahare tematice, cu reni stilizaţi cu desene angulare. Sunt 3 variante de pahare şi sper că au şi varianta de cană pe care să o putem cumpăra sau păstra, pentru că arată genial. Toffee Latte este la rândul său în meniul de iarnă, rival pentru celebrul Toffee Nut Latte de la Starbucks, care face furori în fiecare an de Crăciun. Doar că fără aroma de nuci/nuci pecan.

Din ce văd şi acest latte are un topping de cremă şi ceva sirop de arţar sau fructe de pădure. Să vedem dacă ajunge şi noi acest meniu, mai ales că McDonald’s şi KFC au început să mişte tare pe partea de cafenea şi roast-uri din boabe de calitate ceva mai bună (vezi Seattle’s Best Coffee).