Mega Image a deschis prima sa locaţie Street Food; Iată ce restaurante include

4
4207

După ce a deschis un soi de „aprozar reinventat”, acum Mega Image intră în zona de street food. Lanţul de magazine a deschis Mega Street Food, un concept nou de mini food court, cu preparate pregătite pe loc, din ingrediente proaspete.

Totul se petrece într-un concept store Mega Image, cel din Barbu Văcărescu în Bucureşti. #MegaStreetFood include 4 restaurante cu specific internaţional: La Finca by Aioli, SteakAway, Za German şi Pane & Pomodoro. În România conceptul de Street Food a explodat în ultima jumătate de deceniu, cu numeroase evenimente şi festivaluri, dar şi o pasiune a românilor de a mânca afară.

Practic, poţi să vii la cumpărături şi să deguşti ceva deosebit. La Steakaway o să găseşti burgeri, sandvişuri cu pastrami ca la New York, coaste de viţel şi alte cărnuri premium din America de Sud şi Noua Zeelandă. Za German îi ştim de la festivaluri de street food, inclusiv Summer Well şi fac un wurst cu curry şi salată de varză murată de te lingi pe degete. Au şi Bratwurst şi o grămadă de condimente şi arome pur nemţeşti.

La Finca by Aioli are deja o paella consacrată şi în general preparate cu specific spaniol. Paella cu fructe de mare şi burgerii cu peste sunt produsele vedetă, iar dacă vă simţiţi îndrăzneţi, aveţi şi sandvişuri cu calamari. Pane & Pomodoro sunt un nume nou, axat pe bucătăria italiană, de la paste la pizza, pregătite de pizzaioli din Napoli.

A fost pregătită şi o terasă exterioară pentru a savura aceste preparate, în zona concept store Mega Image Barbu Văcărescu. Mega Image e pe cai mari acum, anunţându-şi dorinţa de a deschide încă 50 de magazine până la final de an. Recent a intrat şi pe piaţa din Iaşi.

Sursa foto