Noua băutură răcoritoare Coca-Cola Intergalactic în ediție limitată ajunge în România și are „gust” de spațiu, include mure și este roșie

0
2733
Coca-Cola

Coca-Cola este una dintre cele mai consumate băuturi răcoritoare, iar de azi avem o nouă aromă. Este vorba despre o ediție limitată Intergalactic, inspirată din lumea cu posibilități infinite a spațiului cosmic. Mai multe detalii despre această interpretare nouă a gustului avem mai jos.

Pentru început aflăm că băutura are o nuanță de roșu strălucitor care amintesc încă o dată de o galaxie. Intergalactic este primul produs Coca-Cola lansat în ediție limitată sub umbrela Coca-Cola Creations, o nouă platformă de comunicare a brandului. Se scot în evidență aici inovația la nivel de produs și design. Iar totul se bazează pe colaborare, creativitate și conexiuni interculturale.

Coca-Cola

Ni se promite același gust familiar, dar cu un twist nou și unic. Ediția Limitată vrea să aducă în viața de zi cu zi un pic din magia și misterul spațiului. Ce mai aflăm este că noua Coca-Cola Intergalactic va fi disponibilă la doze de 250ml, în ediție limitată. O vom găsi în diferite magazine din țară.

Cât despre gust, cei care au pus mâna pe doza Intergalactic au păreri împărțite. Pe lista de ingrediente avem morcov și mure, îndulcitori și cafeină. Unii spun că sucul are un gust dulce, de popcorn, sau chiar vată pe băț.

De asemenea, doza Intergalactic îți va oferi acces și la un concert Coca-Cola Creations pe data de 17 iunie cu Ava Max. Detalii aici! Apropo, în februarie am avut și primul rezultat Creations sub forma ediției limitate Starlight, cu tentă de zmeură și mentă.