OFERTA ZILEI: MatHaus.ro vine cu reduceri speciale pentru mobila de bucătărie, cu modele de la 799 lei

0
5165
Mobilă de bucătărie

După ce ieri vă recomandam o mașină de pâine, astăzi m-am gândit că sunt mulți dintre voi care vor să își renoveze bucătăria. Pe lângă refresh-ul adus la nivel de gresie, faianță și corpuri de iluminare, e nevoie și de mobilă de bucătărie nouă. Pe MatHaus.ro am găsit o serie de opțiuni foarte interesante de luat în calcul și totodată accesibile, cu prețuri de la 799 lei.

Variantele de mobilier prezentate mai jos se diferențiază prin dimensiuni, spații de organizare/depozitare și desigur coloristică.

Poate că apreciați culoarea și textura lemnului sau poate vreți o culoare specială care să atragă privirile. Opțiuni sunt pentru toate gusturile și le vedeți mai jos.

Mobilă de bucătărie Dana 2

Mobilă de bucătărie

Primul model se numește Bucătăria Dana 2 și este perfectă pentru spații mici. Este fabricată din pal melaminat de 16 mm și are lungime de 2 metri. Vine cu blat de 200 cm, lat de 60 cm și adâncime de 2.8 cm. Design-ul este unul funcțional și este disponibilă într-o combinație de nuanțe contrastante wenge mania și stejar sonoma. Are și 6 corpuri iar prețul este de doar 799 lei.

Mobilier pentru bucătărie Corsica

Mobilă de bucătărie

Trecem mai departe și descoperim varianta Corsica listată aici pentru 849 lei. Are o lungime tot de 2 metri, dar după cum puteți vedea, vine cu o compartimentare mai extinsă. Corpul superior are 5 spații pentru organizare cu uși mai mari, iar corpul inferior are 4 spații pentru organizare și o parte cu ușă mai mică. Are blat de culoare bej cu grosime de 28mm și totodată termorezistent. Mobila este realizată din pal melaminat de 18 mm și canturile sunt ABS (22 x 0,4mm).

Mobilă de bucătărie Promo

Mobilă de bucătărie

În cazul în care spațiul din apartament vă permite, atunci puteți alege mobila de bucătărie Promo cu dimensiunea de 2.4 metri. Aceasta este o mobilă de bucătărie completă, realizată din pal melaminat și destinat spațiilor de dimensiuni medii și mari. Vine cu blat de 60 cm și adâncime de 2,8 cm, iar ușile vin pe o nuanță deschisă de mesteacăn. Sunt completate de accente închise wenge magia. Are și picioare reglabile, corpuri superioare care pot fi montate la orice înălțime. Mobilierul include 11 uși, 6 polițe și 4 sertare. Prețul este de 1.044 lei.

Mobilier bucătărie Cromatica

Mobilă de bucătărie

Așa cum vă spuneam și mai sus, în oferta MatHaus.ro sunt disponibile și bucătării de culori ce ies în evidență. Este și cazul modelului Cromatica de față care adoptă un design modern și o nuanță de verde țipătoare. Are lungime de 2.6 metri, este fabricată din pal melaminat și blatul este la rândul său melaminat. Beneficiază de picioare reglabile, corpuri inferioare cu înălțime de 90 cm și corpuri superioare de 65 cm înălțime. Acest model costă 1070 lei.

Mobilă de bucătărie Stendhal

Mobila

Nu în ultimul rând am pus ochii și pe varianta Stendhal, o bucătărie de 2.6 metri care combină nuanțe de negru cu roșu pentru un efect cromatic arătos. Aceasta are un finisaj lucios cu fronturi din MDF și include 7 spații de organizare pentru corpul superior. Tot aici avem și o ușă cu oglindă aplicată. Corpul inferior are 6 spații de organizare, iar blatul este bej, termorezistent, cu grosime de 28mm. Prețul este de 1.599 lei.

Dacă vă doriți o bucătărie similară pe negru dar spațiul nu vă ajută, există și mobila Cairo de 2.2 metri vândută de MatHaus.ro pentru doar 1289 lei.