OFERTA ZILEI: Robot de bucătărie Tefal Wizzo QB319838 cu 10% extra reducere DOAR AZI pe Flanco

0
1231
Tefal Wizzo QB319838

Primăvara vine cu multe oferte din partea comercianților de pe plan local, iar Flanco este unul dintre cei care ne propun super reduceri. Un exemplu este robotul de bucătărie Tefal Wizzo QB319838 care astăzi vine la un preț special. Asta nu este tot pentru că există și un cod promo care vă aduce o extra reducere de 10% aplicată în coșul de cumpărături.

Dispozitivul de față este un adevărat ajutor în bucătărie și îți permite să gătești orice îți trece prin cap. În materie de dotări acesta oferă putere de 1000W, 4 trepte de viteză + o viteză turbo, funcție blender și funcție mașină de tocat. Are bol din oțel inoxidabil, protecție anti-stropire și oferă funcția de mixare planetară. Apropo de bol, acesta are capacitate de 4 litri, iar blenderul capacitate de 1 litru.

Tefal Wizzo QB319838

Tefal Wizzo QB319838 vine echipat cu un tel, tocător 1 L, accesoriu din plastic pentru aluaturi de patiserie și cârlig din inox pentru aluaturi dense. Mai include la pachet și accesorii pentru răzuire și feliere. Acest robot de bucătărie te ajută să prepari și deserturi preferate, de la fursecuri, mousse de ciocolată sau poate chiar brioșe. Tefal spune că acest apara dispun de un tel Flex care ajunge cu ușurință până la baza bolului și astfel amestecă radid toate ingredientele.

Tefal Wizzo QB319838

Capacitatea bolului de 4 L permite prepararea a până la 40 de brioșe sau 3 aluaturi mari de pizza. Veți avea la dispoziție și o carte cu 25 de rețete accesibilă online. Aflați că tehnologia Flex îți permite să bați albușuri foarte pufoase și aerate, chiar pornind de la un ou.

Iată alte caracteristici ale lui Tefal Wizzo QB319838:

  • Robotul de bucătărie Wizzo, bol cu o capacitate de 4 L din inox și protecție împotriva stropilor
  • Design compact, cu utilizare frontală, ușor de folosit;
  • Mișcare planetară pentru rezultate optime de mixare;
  • Set pentru patiserie: tel cu o tehnologie patentată Flex Wisk pentru preparate ușoare.  Accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie, cârlig din inox pentru aluaturi dense;
  • 4 trepte de viteză și functie turbo pentru un control total asupra aparatului;
  • Rapid și puternic: 1000 W;
  • Compatibilitate cu 4 accesorii dedicate: blender cu o capacitate de 1 L, accesorii pentru răzuire și feliere, accesoriu tip mașină de tocat carne, tocător;
  • Produsul este reparabil timp de 10 ani.

Flanco vinde astăzi (2-03-2021) acest robot de bucătărie pentru doar 899 lei. Asta nu este tot pentru că aplicând codul promo „Lady10” vei primi o extra reducere de 10% și plăti în final doar 810 lei. Oferta este valabilă DOAR AZI 2 martie 2021! Poți cumpăra robotul de bucătărie de aici!