Okfea, coffee & juice bar se extinde în regim de franciză

0
1701

Okfea este un coffee shop cu câţiva ani de prezenţă pe piaţa locală şi a apărut şi la câteva emisiuni TV, precum Teo Show de la Kanal D. Okfea se defineşte ca un coffee & juice bar to go, un concept modern şi alternativ de mini-cafenea. Acolo barista profesionişti te vor servi cu flat white, cappuccino, espresso ca la carte, dar sunt şi beri artizanale şi produse de patiserie în meniu.

Acest business este creaţia a doi antreprenori, Andreea Radu şi David Ioaniţescu. Pornea la drum în 2010, dar sub alt nume, în vreme ce brand-ul Okfea se năştea în 2014. Acum ideea este de a transforma Okfea în franciză. Pe lângă cafea, sunt servite aici şi fresh-uri, smoothie-uri de fructe şi legume proaspete, dar şi sandvişuri.

În acest moment există 3 locaţii de tip „to go”: Calea Victoriei 101, galeriile Feeria din Băneasa Shopping City şi lângă Gara de Nord, (Bulevardul Dinicu Golescu nr 23-25). Există şi un concept bar elegant pe acoperişul Casei Poporului, în cadrul MNAC. A cincea locaţie se deschide lângă Sala Palatului.

Taxa de franciză este de 3500 de euro + TVA, iar contractul se semnează pe o perioadă de 5 ani. Costul de implementare, inclusiv amenajarea spaţiului, utilaje şi stocul de marfă costa între 10.000 şi 20.000 de euro, locaţiile având formatul ideal între 10 şi 25 de mp. Pentru 2019 planurile sunt mari, cu dorinţa de a ajunge la 10 locaţii.

Sursa foto