TETO inaugurează o nouă cafenea la Unirii, organizează degustări de bere şi vin

0
2215

TETO este un brand relativ nou de cafenele pe piaţa din Bucureşti, apărând pe plan local din 2018. În această lună a deschis o nouă unitate în zona Unirii din Bucureşti şi am aflat că pregăteşte şi câteva degustări de vin şi bere în perioada următoare.

TETO Tineretului se deschidea în noiembrie 2018, iar acum a debutat şi TETO Unirii. E vorba aici despre o experienţă tip coffee shop, axată pe branduri locale. Puteţi degusta prăjituri de la The Slice, cozonaci de la Cozonacul.ro, suc de catină Melissimo şi vin de mure de la Abund Berry. Antreprenorul Dan Posea se află în spatele acestui proiect.

Are în CV o iniţiativă de promovare a valorilor turistice, culinare şi tradiţionale ale României. Cofondatorul este Alexandru Postoacă, coleg de facultate cu Dan. A doua locaţie, TETO Unirii poate fi găsită pe strada Bărăţiei nr 52. şi şi-a deschis porţile pe 7 ianuarie. Publicul este majoritar tânăr, corporatist şi se fac deja multe fotografii pentru Instagram acolo.

La bază TETO rămâne totuşi o cafenea, cu espresso la 7 lei, Long Black la 10 lei şi cappuccino la acelaşi preţ. Locaţia este una de tip spaţiu deschis, cu motiv de cărămizi şi corpuri de iluminate atârnate din tavan, în mod simplu fără abajururi sau floricele. Pentru 25 ianuarie TETO a pregătit o degustare de bere artizanală, brandul Capra Noastră. Degustarea loc la TETO Tineretului, Calea Şerban Vodă Nr 180A.

La aceeaşi locaţie are loc şi o degustare de vin pe 24 ianuarie, vinul fiind Dagon Clan.

Sursa foto