Restaurantul Dei Frati ajunge în Bucureşti prin programul Tazz Republic

0
1397

Unul dintre restaurantele cele mai apreciate din Braşov, Dei Frati va ajunge în Bucureşti prin intermediul programului Tazz Republic. Astfel celebrele paste de la Dei Frati vor putea comandate şi în Capitală.

Tazz Republic este un program de susţinere a partenerilor Tazz din HoReCa, iar preparatele Dei Frati sunt disponibile acum în 4 oraşe: Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti. Prin noua opţiune Tazz Republic Food Court utilizatorii pot include în aceeaşi comandă preparate de la branduri virtuale diferite şi fără să plătească costuri de livrare în plus.

Dei Frati este considerat unul dintre cele mai bune restaurante italieneşti din ţară, aflat în topul recomandărilor Gault Millau. Avem de-a face cu o afacere de familie dezvoltată la Braşov de către doi fraţi români. Chefii Alex şi Vlad Napar au lansat în România un meniu inspirat de bucătăria italiană, în care toate pastele sunt pregătite de la zero în bucătăria Dei Fraţi.

Tazz Republic aduce bunătăţile în 4 oraşe: Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti. Veţi găsi în meiniu mai multe tipuri de paste, printre care şi tagliatelle verzi făcute după reţeta proprie, cu spanac, roşii cherry, creveţi şi dovleci, ravioli umpluţi cu pere şi gorgonzola, dar şi paşte cu fructe de mare, lasagna, tagliatelle cu ragu alla Bolognese şi tagliatelle cu creveţi, roşii cherry şi zucchini.

Pe lângă pastele pregătite de la zero există în meniu o selecţie de supe, salate, deserturi.