PAUL îţi oferă un croissant din partea casei şi completează meniul cu noi sortimente

0
726

PAUL sărbătoreşte ca în fiecare an această perioadă a dragostei şi feminităţii cu oferte speciale. Aflaţi că până la final de lună martie, la fiecare două croissante achiziţionate clienţii îl vor primi pe al treilea din partea casei.

Cu ocazia lansării acestei oferte 2+1 la croissante, PAUL aduce în meniu şi noi sortimente de produse sărate şi dulci. Marea noutate este Croissantul Caramel Sale, cu umplutură de cremă de patiserie cu caramel sărat. În plus, lanţul de patiserii introduce o variantă sărată a produsului de origine franţuzească Croissant au Thon, cu ton şi ou fiert. Croissantul este unul dintre cele mai populare produse din brutăriile PAUL şi de aceea se reinventează constant.

E cunoscut pentru textura sa pufoasă şi aerată şi este în general consumat alături de o cafea. Totuşi, de la desertul dulce pe care îl ştim s-au făcut reinterpretări. PAUL pune la dispoziţie o selecţie de croissante potrivite pentru orice gust şi preferinţă, în două colecţii de dulce şi sărat: Collection Sucree şi Collection Salee. Croissant Caramel Sale este o delicatesă, care combină cele două gusturi de dulce şi sărat, prin crema de patiserie cu caramel sărat şi topping-ul de caramel.

Colecţia se distinge prin alte două deserturi irezisibile: Croissant Pistache Chocolat, cu cremă de fistic şi ciocolată şi Croissant Creme et Framboise, cu cremă de patiserie dei zmeură. Mai există şi nu mai puţin de 4 variante cu gust sărat:

  • Croissant Chevre Graines: cu seminţe, brânză de capră, roşii uscate şi rucolă
  • Croissant Jambon Fromage: cu şuncă şi Emmentaler
  • Croissant Saumon: cu cremă de brânză şi somon afumat
  • Croissant au Thon: cu ton şi ou fiert