Pizza Hut lansează meniul de vară Flatbread + concurs cu premiu BMW X1

1805

Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery au anunţat în această săptămână inaugurarea meniului de vară, cu reţete mai light. Astfel, pe lângă pizza clasică avem acum şi pizza Flatbread, o pizza uşoară, cu blat mai subţire şi ingrediente proaspete, în special legume. Avem detalii mai jos.

Restaurantele Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery au o prezenţă de peste 20 de ani în România şi nu s-au ferit să testeze noi reţete. Fie că ne referim la pizza cu acele margini pline cu brânză, celebrele „steluţe” de pizza, sau chiar şi burgerii şi meniul cel nou cu desert cu unt de arahide şi turtă dulce. Ei bine campania Flatbread a debutat în ultimele săptămâni şi vine cu o promoţie disponibilă până pe 12 august 2018.

O găsiţi în toate restaurantele Pizza Hut (minus locaţiile Pizza Hut Delivery) şi implică premii garantate, dar şi marele premiu, un BMW X1. Cât despre Flatbread Pizza, aceasta aduce şi reţete noi cu ingrediente precum căpşuni, avocado şi brânză de capră aplicate pe blatul subţire. Avem şi busuoic şi piept de pui la grătar, dar există şi varianta Ham & Corn, cu porumb, şuncă, ardei copt şi brânză.

Italian Heaven aduce în prim plan prosciutto, pere în compot şi două tipuri de brânză: Gorgonzola şi Mozzarella. Deserturile trec şi ele la moda Flatbread, acoperite cu Nutella şi căpşuni. O altă noutate de vară este limonada Strawberry Madness, cu căpşuni proaspete, frunze de mentă şi lămâie proaspăt stoarsă.

Cine vrea să câştige acel BMW, trebuie să comande un Flatbread şi să introducă codul de pe bonul fiscal aici. Premiile garantate includ garlic bread cu mozzarella, cartofi chips şi Coca Cola la pahar de 0.3 litri.