Pizza Hut lansează noua San Francisco Style Pizza, cu blat pe bază de maia

0
163

Pizza Hut România a anunțat în această săptămână introducerea unui nou preparat în meniul său. Acesta se numește San Francisco Style Pizza și are o bază Sourdough, adică bazată pe maia. În plus apar și 4 noi rețete de pizza, în ediție limitată.

Aluatul celebru internațional Sourdough are nevoie de un timp de dospire de 16 ore. Este asociat cu o textură aerată, ușor crocantă, dar în același timp maleabilă. Oricine a făcut pâine cu maia știe despre ce e vorba. Noul tip de blat este unul pregătit artizanal, iar pizza rezultată are o textură mai aerată și o aromă specială pe care o dă maiaua, apropiată cumva de laptele bătut, de la bacteria lactică.

Noul blat San Francisco este aplicat în 4 noi rețete de pizza, în ediție limitată:

– Queen Mozzarella: cu rossi cherry, busuioc proaspăt și Mozzarella fresh
– Meat Royal: bacon, piept de pui și Mozzarella
– Chef Peppe: salam Pepperoni, Mozzarella fresh și sos de roșii
– Veggie Supreme: ardei copt, baby spanac, ciuperci, roșii cherry, parmezan

Blatul cel nou se aplică și la alte rețete de pizza din meniu, dar pe dimensiune mică. În plus Pizza Hut mai anunță și două noi băuturi în meniu: Limonadă cu ananas și Smoothie cu ananas. Toate aceste preparate se găsesc la orice restaurant Pizza Hut din țara până în septembrie 2019.