McDonald’s răspunde la pofta de pui prăjit cu sandvişurile The Crispy Chicken şi Crispy Chicken Deluxe

0
808

Suntem în sezonul puiului prăjit, dacă ne luăm după avalanşa de reclame la KFC şi după deschiderile a două restaurante Popeyes Chicken în doar o lună. McDonald’s dă replica rivalilor odată cu introducerea în România a unor noi preparate pe bază de pui: sandvişurile The Crispy Chicken şi The Crispy Chicken Deluxe.

Acestea fac acum parte din meniul de vară al restaurantelor McDonald’s şi vor fi disponibile până pe 15 septembrie în toate restaurantele din ţară. Aceste două sandvişuri în ediţie limitată conţin carne de pui crispy într-un mix săţios şi delicios, gândit pentru zilele călduroase de vară.

Cele două sandvişuri noi în ediţie limitată conţin carne de pui crispy, o bucată fragedă de 100% piept de pui, învelită într-un strat crocant de porumb. În sandvişuri veţi găsi şi sos McChicken, dar şi castraveţi muraţi, care se completează la fix într-o chiflă cu cartofi.

Sandvişul The Crispy Chicken Deluxe are un gust intens oferit de baconul crocant, alături de o felie de brânză afumată, salată fresh şi sos Barbecue Steakhouse, totul într-o chiflă cu cartofi.

Pe lângă aceste două produse noi, McDonald’s propune şi o reţetă complet nouă pentru Crispy Chicken Tenders. Fanii acestui produs se vor bucura de o aromă nouă şi mai intensă, datorită mixului aromat de condimente cu care este asezonat pieptul de pui fraged tras printr-un strat crocant de pesmet.

Găsiţi aceste preparate în toate cele 92 de restaurante McDonald’s din ţară, inclusiv la McDrive şi McDelivery, în limita stocului disponibil.