Primul restaurant Popeyes se deschide în România pe 9 aprilie 2022; Iată unde se va afla

0
22011

Dacă v-aţi săturat de puiul prăjit de la KFC şi vreţi să încercaţi şi altceva iată că un alt nume mare din SUA cunoscut pentru puiul său pregătit în mod unic ajunge în România. E vorba despre Popeyes, care va deschide primul restaurant din ţara noastră pe 9 aprilie 2022. Acesta se va afla la Băneasa Shopping City.

Sterling Cruise va lansa în România celebrul brand american Popeyes şi anunţă deschiderea primului său restaurant în Băneasa Shopping City. Popeyes era fondat în 1972 în New Orleans şi este unul dintre cele mai mari restaurante cu servire rapidă din lume, având o prezenţă în peste 25 de ţări de pe glob. Reţetele sale sunt în stil Louisiana şi în sfârşit vom putea încerca şi în România nişte „biscuits and gravy”.

Sterling Cruise vine cu planuri ambiţioase la noi şi anume dezvoltarea a peste 90 de restaurante în următorii 10 ani. Ni se promite o carne proaspătă, marinată 12 ore într-o combinaţie de condimente Cajun. Clienţii vor avea parte încă de la debut şi de servicii Delivery, comanda la kioskuri, program Loyalty şi comanda prin aplicaţie mobila. Restaurantul se va găsi în zona de food court din Băneasa Shopping City, iar clienţii se vor putea bucura de faimosul Popeyes Chicken Sandwich, care iese mereu pe locul întâi în toate testele de degustare ale vloggerilor culinari.

Apoi vom putea încerca şi faimosul pui prăjit Popeyes, cartofii prăjiţi Cajun sau biscuiţii americani. Întregul meniu e o combinaţie de tradiţii şi gusturi din Louisiana, zona recunoscută drept cea unde se găteşte cel mai bun pui prăjit din lume.

Popeyes România are deja şi pagina de Facebook şi veţi găsi mai multe detalii acolo.