Top 5 ciorbe de burtă din Timișoara: unde le găsești pe cele mai bune?

0
752

🍽 Bună și bine v-am găsit la noul nostru top de pe canal! După mult așteptatele, am decis să vă prezentăm cele mai bune cinci ciorbe de burtă din Timișoara.

Nora

Am început cu Nora, un restaurant cu specific românesc, unde ciorba de burtă costă 19 lei. Gustul a fost echilibrat, burtica fiind de bună calitate. Vă recomandăm să încercați și niște baghete cu usturoi alături de această delicioasă ciorbă.

Daf Junior

Următorul pe listă a fost Daf Junior, locul unde ne-am așteptat să găsim o ciorbă excelentă. Prețul a fost la fel, 19 lei, dar am observat că au folosit o burtă de calitate mai scăzută și că au adăugat potențiatori de arome pentru a îmbunătăți gustul.

Lloyd

A treia locație pe care am vizitat-o a fost Lloyd, un restaurant renumit din Timișoara, care tocmai și-a redeschis porțile. Ne-a impresionat designul retro care ne-a transportat înapoi în timp, iar fiecare masă a fost numită după un oraș european. Am mâncat ciorba de burtă în Luxemburg și a fost foarte delicioasă. Pentru prețul de 38 de lei, am primit două pâini, ardei iute și smântână. Această ciorbă a fost specială pentru că nu a fost pregătită complet și a trebuit să o finisăm la masă.

Pentru mai multe detalii și surprize, vă invităm să vizionați episodul nostru cel mai recent.

Vă mulțumim foarte mult pentru urmărirea videoclipurilor noastre și vă încurajăm să vă abonați și să împărtășiți dacă vă place ceea ce facem!

🟢 LOCUL 1 https://www.facebook.com/lloydtimisoara
🔵 LOCUL 2 https://www.facebook.com/scotlandyard.timisoara
🟣 LOCUL 3 https://www.facebook.com/restaurantnoratimisoara
🟡 LOCUL 4 https://www.facebook.com/Beraria700
🟠 LOCUL 5 https://instagram.com/daf.junior

#Restaurant #ciorba #traditional #romania #food #review #bucuresti #timisoara #foodreview #foodvlog #travel #vlog #cluj #sibiu #brasov

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239