Un britanic a descoperit cum primeşti mâncare gratuită la McDonald’s; Merge în România?

0
229

A trecut ceva vreme de când am văzut un lifehack legat de mâncatul gratuit la restaurant. Ei bine iată că unul nou apare azi, realizat de un britanic. Acesta ne arată o modalitate de a obţine gratuit McNuggets de pui.

Ashley Osbourne se afla într-un restaurant McDonald’s, în care de obicei o porţie mare de McNuggets de 6 bucăţi costă 6.09 lire sterline. Aceasta include 6 bucăţi de pui, cartofi prăjiţi mari şi o băutură mare. Osbourne a descoperit că dacă vei cumpăra două McNuggets Happy Meal de pui, care includ 4 bucăţi fiecare primeşti mai multă mâncare pentru mai puţini bani.

@ozzy_on_a_mission

Mcdonalds hack ep.2 More bang for your buck #mcdonaldshavk #food #chickennuggets #tips #hacks #lifehacks

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Practic te alegi cu două băuturi, două pungi de cartofi prăjiţi şi 8 nuggets la 5.98 lire sterline. Şi te alegi şi cu două jucării. Clipul de pe TikTok al britanicului a strâns deja milioane de aprecieri şi comentarii pozitive. Trebuie spus că unele comentarii au subliniat totuşi că preţurile la McDonald’s variază în functe de regiune şi trucul acesta nu se poate aplica peste tot.

Am făcut şi eu o probă pe Tazz. Văd că un meniu Happy Meal McNuggets 4 este 18.1 lei. Meniul Maxi Chicken McNuggets cu 6 bucăţi este 28.2 lei. Deci dacă luăm 2 meniuri Happy Meal McNuggets ieşim la 36 lei, deci nu merită. Acestea sunt preţurile afişate de Tazz cel puţin, la restaurant sumele ar putea fi altele, deci hack-ul merge doar în UK.

Bonus: inca un hack:

 

@ozzy_on_a_mission Mcdonalds hack Ep 3 @McDonald’s UK @The Sun #mcdonaldshacks #hack #lifehack #tips #tricks #mcdonaldshack ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz