Semifinaliştii Arena Bucătarilor Selgros 2018 au fost selectaţi; Iată lista!

1
1572

La începutul lunii trecute scriam despre faptul că reputata competiţie culinară Arena Bucătarilor Selgros şi-a deschis înscrierile. Ei bine iată că aceasta competiţie a avansat serios şi acum putetm vorbi deja despre semifinalişti. Lista cu concurenţii ajunşi în această fază o găsiţi mai jos.

Arena Bucătarilor Selgros este unul dintre cele mai prestigioase concursuri gastronomice din România, iar acum 28 de chefi aspiranţi au rămas în faza semifinalelor. Aceştia pot ajunge în Marea Finală şi vor trebui să îşi arate iscusinţa live în faţa unui juriu şi a publicului, în cadrul unei gale organizate peste 2 săptămâni. Semifinala are loc la Bucureşti, la Fratelli Social Club între 19 şi 20 mai.

Marea Finală va avea loc la Bucureşti spre finalul anului, dar nu ştim exact când. Ce ştim e că data organizării sale va fi anunţată în august. Marele câştigător al concursului va primi un premiu de 10.000 de lei şi şansa de a participa la competiţii internaţionale de bucătari de top, reprezentând România. Cu 8 ani în spate competiţia desemnează finalişti ce ajung să participe la Les Chefs en Or în Franţa, cea mai celebră competiţie gastronomică din Europa.

Anul trecut Arena a fost câştigată de către chef-ul dejean Emanuel Mocan.