Sacrilegiu: KFC trece la carnea de vită de Valentine’s Day

0
1469

Cum ar fi să intri la KFC şi să fii întâmpinat de găleţi cu carne de vită? Ar fi cel puţin bulversant, dar asta a propus KFC Franţa, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. La timp pentru Valentine’s Day a apărut o campanie cel puţin bizară, pe care o vedeţi mai jos.

Reţelele de socializare din Franţa au fost împânzite pe 13 şi 14 februarie cu mesaje de la KFC legate de noua „Beef Bucket”.

Pe Twitter şi Facebook KFC Franţa a scris următorul mesaj:

 

„Am decis să facem pace cu iubitorii de #carnedevita, aşa că vom lăsa un #BeefBucket în curând”.

Au urmat zeci de mii de mesaje de la fanii puiui prăjit, majoritatea indignate de faptul că mai nou Colonelul se abate de la reţeta clasică. Au început să se facă şi petiţii şi proteste online. KFC a dezvăluit că era doar o farsă, iar găleata cu chiftele de vită a explodat într-un clip bine ticluit. A fost dezvăluit şi faptul că acele chiftele au fost false, de fapt produse din pui şi dimensionate şi acoperite cu condimente încât să pară din carne de vită.

Acţiunea în social media a avut succes, cu peste 10.000 de comentarii pe Facebook la postarea iniţială şi mii de retweeturi. Puterea reclamei negative loveşte din nou! Având în vedere totuşi că şi McDonald’s a făcut pizza mai demult, poate într-o bună zi vedem totuşi o galeată cu chiftele din carne de vită.