Salad Box începe livrările la domiciliu, lansează propria platformă de livrări

0
1843

Celebrul lanţ de restaurante Salad Box, care promovează mâncatul sănătos, axat pe salate, legume şi supă a intrat într-o nouă etapă a evoluţiei sale. Astfel a lansat propria platformă de livrări la domiciliu, inaugurată în 6 oraşe şi 2 sectoare din Bucureşti.

Lanţul de restaurante acoperă oraşe precum Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Craiova, Satu Mare şi sectoarele 1 şi 2 din Capitală. Ultimii ani au adus o extindere impresionantă a activităţii Salad Box, care operează şi în Ungaria, Marea Britanie, Franţa şi SUA. În 2016 lanţul încheia anul cu afaceri de 22 de milioane de euro şi avea 50 de restaurante în România, din care 70% în regim de franciză.

Totul pornea la drum în 2012, în Cluj, afacerea fiind fondată de către Dan Isai şi Cristian Vlad Lupas, dar şi Dan Lar. Dan Isai mai deţine şi reţeaua de restaurante Pep & Pepper. Salad Box are o abordare similară cu Subway la personalizarea salatelor, permiţându-ţi să îţi faci singur salata din 5 ingrediente şi să adaugi şi altele peste, inclusiv somon, carne de pui, brânză haloumi sau ton.

Au supe cremă de pui, ciuperci, linte, roşii şi multe altele şi vând şi iaurturi, apă cu vitamine Vitamin Well şi freshuri de portocale. Salad Box are spaţii în toate marile malluri din Capitala şi mă aştept să extindă livrările toate sectoarele în următorul an. Comenzile la domiciliu se fac de aici.

Sursa Foto