Samsung aduce în România frigiderul customizabil BESPOKE; Iată cum poți obține o extra-reducere de 200 lei

0
1439
Samsung Bespoke

În cadrul CES 2021 cei de la Samsung lansau printre altele și conceptul de frigider 4-Door Flex și dezvăluiau că seria BESPOKE vine în România. Astăzi aflăm că acest lineup de frigidere customizabile vor ajunge curând pe plan local, cu o ofertă specială pentru cei care se înregistrează de acum, în scopul unei eventuale achiziții.

După cum deja știți, Bespoke este un nou concept de frigider care se remarcă prin opțiunile numeroase de customizare. Vei putea crea combinații și configurații în funcție de gustul tău și de spațiul din locuință. Acesta este un frigider care se potrivește de minune stilului tău de viață și necesităților familiei tale. Indiferent de combinația aleasă, frigiderul va fi echipat cu toate funcționalitățile de ultimă oră de care ai nevoie.

Samsung Bespoke

Samsung Bespoke este disponibil în 8 culori și două finisaje diferite. Iar legat de configurații, vei putea opta pentru modelul coloană cu o singură ușă. Există și opțiunea pentru o singură unitate sau de combinare a mai multe unități pentru mai  multă versatilitate. Frigiderul are și tehnologie SpaceMax astfel că poți păstra mai multe alimente într-un frigider foarte mare, cu standard de 600mm care se va alinia perfect cu dulapurile tale.