Samsung şi Starbucks lansează accesorii pentru Galaxy S22 şi Galaxy Buds 2 inspirate de cafenea

0
944

O colaborare între Starbucks şi Samsung e ultimul lucru la care mă aşteptam, dar e binevenită pentru cafegiii care vor să îşi arate iubirea pentru brandul american de cafenele. Samsung nu e străină de colaborări, având ediţii Star Wars şi The Dark Night de telefoane. Ei bine acum apar huse în formă de căni şi alte huse pentru Galaxy S22 branduite Starbucks, aşa cum aflăm de la Mobilissimo.ro.

Am văzut în ultimii ani şi ediţii ale telefoanelor şi căştilor Samsung branduite de diferite case de modă, dar acum Starbucks e cheia. Pentru început apar accesorii exclusive pentru căştile Galaxy Buds 2, dar şi pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S22. Telefoanele (S22, S22+, S22 Ultra) primesc huse cu logo-ul Starbucks pe spate, cu citate sau chiar cu o trăznită curea sub formă de bon. Avem o husă de Galaxy S22 Ultra verde mentă cu un ursuleţ aplicat şi o curea, dar şi o husă verde închis cu bon Starbucks pentru S22+. S22 cel simplu primeşte o husă de un verde intens cu un logo mare cu Meduza, simbolul Starbucks.

Căştile Samsung Galaxy Buds 2 promesc chiar două huse interesante. Una are un soi de „biscuite Oreo” cu logo-ul Starbucks, iar alta arată ca o ceaşcă Starbucks. Are chiar şi mâner, ceea ce face lucrurile mai trăznite, plus un desen în spuma cafelei. Pare totuşi cam incomod de cărat în buzunar, faţă de husele şi tocurile clasice de căşti.

Pentru început aceste produse sunt disponibile doar în Coreea de Sud, dar nu văd de ce nu ar ajunge şi în Europa. Produsele sunt evident ediţie limitată şi în stoc limitat.