Subway a lansat un meniu de vară: sandvişuri noi cu ton + wrap şi salată

0
751

Vara încercăm cu toţii să mâncăm mai light, să nu facem excese şi să ne ţinem corpurile într-o oarecare formă bună. Ei bine Subway se adaptează acestui trend şi lansează un nou meniu de vară, care include sandvişuri cu ton, wrap cu ton şi salată Ton Signature.

Noile produse de vară Subway sunt acum disponibile în toate restaurantele Subway din România. Wrap-ul şi salata Ton Signature cu porţie dublă de ton şi brânză sunt nu doar gustoase, ci şi bogate în proteine şi pot fi o masă excelentă într-o zi însorită. Restaurantele Subway sunt cunoscute pentru Sub-urile americane pregătite în faţa clienţilor, conform cerinţelor acestora. Sunt compuse din legume proaspete, carne şi mezeluri, dar şi varietăţi de pâine proaspăt coaptă.

Personal sunt un mare fan şi vă recomand lipia Spicy Veggie Queen, cu acele chiftele vegetale, guacamole şi neapărat să luaţi lipia cu spanac. Revenind la noile preparate, Subway a vrut să ofere clienţilor ceva uşor, cu multe proteine şi preparate care să menţină o dietă echilibrată, fără a fi bogată în carbohidraţi şi grăsimi. Ceva care să fie uşor de luat şi de mâncat pe drum când eşti pe fugă şi cu treabă.

Ton Signature Wrap include o tortilla subţire de grâu, cu roşii şi busuioc. La interior se află ton în cantitate dublă, combinat cu maioneză uşoară. Aceste gusturi sunt completate de măsline şi ardei jalapeno, dar şi de brânză cheddar şi mozzarella în cantitate dublă.

O alternativă mai uşoară este salata Ton Signature, pe bază de ton în cantitate dublă, mozzarella şi brânză cheddar.