Sbarro deschide un restaurant la Mega Mall mâine, 9 decembrie

1
1818

După inaugurarea lui Taco Bell Mega Mall săptămâna trecută, încă un restaurant îşi deschide locaţie în acelaşi centru comercial. E vorba despre Sbarro România, care îşi va inaugura restaurantul în Mega Mall pe 9 decembrie, adică mâine, începând cu ora 12:00.

Noul restaurant este localizat la etajul 2 al acestui mall, aproape de Taco Bell şi Pep & Pepper. Primii 10 clienţi zilnic în prima săptămână de la deschidere vor primi gratuit o felie de pizza la alegere. Sbarro intra în România prin deschiderea unui restaurant în Bucureşti Mall în luna octombrie. De fapt brandul Sbarro a mai fost prezent pe piaţa de la noi, în sistem de franciză, având un restaurant pe Dorobanţi cu un deceniu în urmă.

Apoi au avut şi restaurante în Liberty Mall şi Bucureşti Mall, dar francizorul a decis ieşirea pe piaţa de la noi în cele din urmă. Odată cu revenirea Sbarro s-a făcut intrarea pe piaţa locală prin reţeaua bulgară Happy. Conceptul de „pizza la felie” reprezintă o nişă nu îndeajuns exploatată în România, singurele locuri în care am văzut aşa ceva fiind 2-3 localuri din Centrul Vechi.

„Pizza by the slice” e una dintre definiţiile oraşului New York, deci sunt şanse să prindă şi la noi. Businessul Sbarro pornea la drum în SUA, după ce familia Sbarro a emigrat din Napoli în anii 50. Cu o vechime de 60 de ani, lanţul de pizzerii a ajuns să includă 800 de restaurante pe tot globul. În România veţi găsi în locaţiile Sbarro, pizza la felie la 6-7 lei, cu pepperoni, Hawaii cu ananas, 4 formaggi sau pepperoni New York, dar şi celebrul stromboli, în variante cu spanac sau carne.