Snickers lansează propriul lapte de cafea; Iată ce noi arome apar

0
3190

În cazul în care vi se părea că dependenţa de cofeină nu era de ajuns, avem ocazia să o combinăm cu dependenţa de zahăr. Snickers tocmai a lansat o variantă specială de lapte de cafea, care are gustul celebru de caramel, ciocolată şi alune.

Deocamdată sunt disponibile variante de lapte de cafea Snickers şi Dove Dark Chocolate Almond. Acestea vor fi disponibile în prima fază în State începând cu luna ianuarie. La noi în ţară nu prea am văzut ciocolată Dove în rafturi şi cred că multă lume ar glumi pe seama similarităţii de nume cu celebrul săpun. Noile variante de „coffee creamer” aduc gustul de Snickers în cafeaua ta preferată.

Ar putea fi considerat şi un soi de „gateway drug” pentru cafea, special gândit pentru cei care nu consumă încă acest tip de băutură. Preţul sugerat de producător este de 3.59 dolari, iar cantitatea este doar 946 ml. Produsul va fi ţinut la raionul de refrigerate. Îmi amintesc şi acum că în urmă cu 3-4 ani am descoperit Snickers-ul de băut la un cinematograf din Bucureşti.

Este un soi de milk shake care se bea dintr-o sticlă de 500 ml cu dop picurător în stilul băuturilor Gatorade, pentru a se consuma cu măsură şi nu tot deodată. Curcubeu pe cerul gurii, nu alta! Atenţie la diabet!