Starbucks lansează paharul reutilizabil, de această dată în versiunea de sărbători

0
659

Starbucks are de ceva vreme pahare reutilizabile, dar nu în variantele speciale colorate roşu, cele de sărbători. Acest tip de pahar a debutat în ultimele zile, sub forma unei versiuni alternative şi reutilizabile de recipient roşu, insuflat de spiritul Crăciunului.

Acea variantă a fost implementată în 2015, dar nu putea fi refolosită până acum. Ideea este de a reduce cantitatea de deşeuri la nivel global, iar măsura este aplicată inclusiv de către Starbucks România. Cel mai mare lanţ de cafenele din lume anunţa anul trecut în luna martie că a creat un pahar complet reciclabil. De asemenea în vara acestui an îşi lua angajamentul de a renunţa la paie de unică folosinţă până în 2020.

Aceeaşi mutare a fost făcută recent şi de către marile lanţuri fast food americane. Din data de 23 noiembrie, paharul roşu reutilizabil se va găsi în toate cafenelele Starbucks din România. Vă reamintesc că puteţi cere şi o cană clasică la preparatele voastre, dacă preferaţi. Cei care aleg totuşi paharul cel nou vor fi recompensaţi cu o reducere de 1 leu la băutura preferată atunci când vin cu paharul special de sărbători la Starbucks.

În ultima săptămână a fost inaugurată şi colecţia de băuturi de Crăciun, printre care Salted Caramel Brownie Hot Chocolate Latte, Gingerbread Latte şi Christmas Brulee Latte. Nu lipseşte nici Toffee Nut Latte şi variantele de ciocolată caldă, plus Christmas Blend cafea mediu prăjită.