Sosul cu usturoi de la KFC se poate cumpăra de la Kaufland; Devine produs listat permanent

0
2047

Kaufland ne anunţă astăzi că sosul de usturoi de la KFC a devenit un produs listat permanent în oferta lanţului său de magazine din toată ţara. Sosul se găseşte în recipiente de 325 de grame şi este uşor de recunoscut datorită etichetei personalizate cu imaginea Colonelului Sanders.

Atenţie şi la menţiunea „produs original KFC” pentru a vă asigura că e produsul cel real. Totul face parte din strategia KFC de mişcare laterală de business. Începea în 2018, prin apariţia sosurilor lanţului american la supermarketuri şi hypermarketuri. KFC şi Kaufland au încheiat un parteneriat pe termen lung pe această temă.

Nu mai puţin de 121 de magazine Kaufland din România vor avea acest produs. Sosul cu usturoi este unul dintre cele mai populare produse de la KFC, cu peste 9 milioane de unităţi vândute anual în toate restaurantele din ţara noastră. Sosul original a fost lansat în România în urmă cu peste 20 de ani, încă de la inaugurarea primului restaurant din ţară.

La final de octombrie 2017, de Halloween, KFC România a început să exporte în toate ţările o variantă specială de sos de usturoi, cu tematica Dracula/vampiri/lilieci. 11 ţări au participat la acea promoţie, inclusiv Grecia, Italia, Olanda şi Canada. Din ce am înţeles nici una nu avea sosul de usturoi disponibil tot anul la acel moment.