Starbucks a deschis o nouă cafenea în Piaţa Universităţii din Bucureşti

1
3238

Starbucks continuă extinderea locală, deschizând o nouă cafenea în centrul Bucureştiului, de această dată în Piaţa Universităţii. Această deschidere vine la puţin timp după inaugurarea unei unităţi în Piaţa Romană. Mai multe detalii despre cafenea aveţi mai jos.

Cafeneaua nou deschisă se află aproape de Palatul Şuţu – Muzeul Municipiului Bucureşti şi pune la dispoziţie un spaţiu modern şi urban. Ocupă 190 de metri pătraţi şi foloseşte materiale naturale ca elemente de decor. Această locaţie are ca zonă centrală barul, unde un barista Starbucks vă va pregăti băuturile preferate pe bază de cafea, dar şi decaf, ceaiuri şi noile băuturi răcoritoare pe bază de piure de fructe (mango sau căpşuni şi lime).

Starbucks se află pe piaţa locală de peste un deceniu şi au pătruns în România în regim de franciză. În acest moment francizorul care are brandul Starbucks la noi este grupul polonez Amrest, cel care operează şi KFC, Pizza Hut şi Burger King la nivel local. La noua cafenea veţi putea savura cafea din sortimente ca Guatemala, Verona, Columbia, Ethiopia, Expresso şi multe altele. Această unitate este aproape de un Burger King deschis recent şi din ce am înţeles că ia locul unui cazino.

Zona Universităţii este un vad excelent pentru o cafenea, fiind tranzitată în special de studenţi, în perioada facultăţii, dar şi cei care muncesc în zona centrală sau de turişti. Starbucks mai pune la bătaie şi produse de cofetărie şi patiserie, ca negrese, cheesecake, velvet cake în perioada iernii şi carrot cake acum. Au şi sucuri naturale, băuturi carbogazoase şi în unele locaţii şi salate şi sandvişuri.