Mega Image a ajuns la Sibiu; Primul magazin al belgienilor are 1300 mp

0
2101

Mega Image își continuă extinderea în România și a deschis la finalul lunii iulie primul său magazin din Sibiu. Acesta se află în comuna Şelimbăr, lângă Dedeman și are un spațiu generos, de 1300 de mp. Îl găsiți pe stradă Doamna Stanca nr. 35.

Extinderea în Sibiu se face accelerat și deja se lucrează la o a doua locație. Primul magazin Mega Image din Sibiu aduce și parteneriate cu producători locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse tradiționale, create după rețete proprii. Există și produse marca proprie Mega Image, Delhaize și 365, produse alimentare, dar și cele pentru casă și îngrijire. Mai sunt și preparatele marca „Gusturi Românești”, inclusiv icre, mezeluri, roșii și o sumedenie de alte fructe și legume.

Mai există și gamă „bun de tot”, care include produse proaspete din carne de pui, dar și „Mega Apetit”, semi preparate cu gust de mâncare gătită acasă. Găsiți și un salad bar la acest Mega Image, dar și o zonă dedicată de patiserie și cofetărie și un raft special cu vinuri. Clienții pot beneficia de oferte personalizate folosind cardul Connect.

În acest magazin găsiți și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, cu produse de îngrijire bio, eco și pentru un stil de viață mai sănătos. Așa cum o fac și alte magazine în aceste vremuri grele și nouă unitate din Sibiu respectă regulile de siguranță și prevenție Covid-19. Angajații poartă măști, iar clienții pot folosi casele de marcat SelfScan pentru a evită contactul cu angajații.

Magazinul cel nou are program de luni până duminică, între orele 07:00 și 22:00.